Din suferinta pentru Suferinta

Bucurestiul, Capitala Romaniei, Capitala Europeana care de ani de zile nu are o arena sportiva dedicata pentru Hochei pe Gheata, unul dintre cele mai spectaculoase sporturi, cel mai rapid sport de iarna, unul dintre sporturile care atrage zeci de copii pe gheata mall-urilor din Bucuresti, copii care odata veniti nu vor sa mai plece, copii care IUBESC acest sport minunat, copii care din putinul pe care il au au facut eforturi imense sa faca o bucurie copiilor care sufera din punct de vedere medical.

In Decembrie 2014, copii mai multor cluburi cu sectii de hochei pe gheata din Bucuresti, au organizat la patinoarul din incinta hipermarketului Cora Pantelimon un eveniment caritabil pentru stragerea de fonturi in vederea donarii lor catre Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii “M. S. Curie” 

Acesti copii minunati, chiar daca si ei “sufera” ca nu au o suprafata competitionala unde sa se antreneze si sa joace meciurile din cadrul campionatelor in care sunt inscrisi, nu au strans bani pentru scopul lor, si au strans banii pentru alti copii care au mai mare nevoie.

Pe acest patinoar de agreement din Cora Pantelimon, toate fortele unite alte parintilor, antrenorilor, cluburilor si nu in ultimul rand al sponsorilor au dat roade si evenimentul a avut loc, a reusit sa-si atinga scopul. Strangerea unei sume de bani care a fost directionata catre Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii “M. S. Curie”  pentru achizitia de materiale medicale necesare uzului de zi cu zi in spital.

Printre cei care ne-au ajuta sa mentionam sponsorii care au contribuit la acest eveniment si pe care ii dorim alaturi de noi si pentru urmatoarele evenimente.

– S.C. Happy Hours SRL
– S.C. Oftapro Opticts SRL
– S.C. Optica 87 SRL
– S.C. Optic Total SRL
– GEKO COMERT S.R.L.
– UNLIMITED COMMUNICATIONS SRL

Organizatorii evenimentului:

– Asociatia Municipala de Hochei pe Gheata Bucuresti
– Clubul Sportiv Scolar Triumf Bucuresti
– HC Blade Runners Bucuresti

 

Comments are closed.

Scroll To Top
shared on wplocker.com