Cupa Gheata s-a topit hocheiul continua! 2013

Competitie:       Cupa “Gheata s-a topit, hocheiul continua! 2013”logo fara umbra pe albastru
Disciplina:          Hochei pe role
Organizator:      AMHGB
Locatia:                Mihai Flamaropol – Bucuresti
Categorie:           U14
Data:                     01.06.2013

In data de 01.06.2013 a avut loc la Patinoarul Mihai Flamaropol din Bucuresti Cupa “Gheata s-a topit, hocheiul continua! 2013”. Competitia s-a adresat copiilor sub 14 ani (U14) si a fost organizata de AMHGB cu sustinerea Directiei pentru Sport si Tineret Bucuresti , www.19litri.ro , Isostar si Herlea Sport SRL.

La aceasta Cupa au participat echipele de copii U14 Steaua, Galati, Triumf si Buzau, disputand 12 meciuri ce s-au desfasurat pe toata perioada zilei. Meciurile au debutat la orele 10:00, incheindu-se la orele 16:00, fara incidente. Clasamentul a fost urmatorul:

Locul 1

Locul 2

La orele 16:00 a avut loc festivitatea de premiere, copiii primind din partea AMHGB si a sponsorilor premii constand in: cupe, medalii, diplome si dulciuri. Ca la toate competitiile organizate de AMHGB, si in cadrul Cupei “Gheata s-a topit, hocheiul continua! 2013” toti copiii participanti au primit premii, indiferent de locul pe care s-au clasat.

AMHGB multumeste pe aceasta cale Directiei pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti, partenerilor, cluburilor, parintilor si, nu in ultimul rand, copiilor participanti la acest eveniment. Speram ca si pe viitor sa fiti alaturi de noi, sprijinindu-ne atat prin prezenta dar si prin contributii materiale sau de alta natura in vederea realizarii de astfel de evenimente pentru pasionatii si practicantii de hochei pe gheata si role.

Poze: http://www.hocheibucuresti.ro/?p=4763

Comments are closed.

Scroll To Top
shared on wplocker.com