Cupa Amator pe role II ! 2013

Cupa Amator pe Role II ! competitie organizata de AMHGB la Patinoarul Mihail Flamaropol in August 2013logo fara umbra pe albastru

Editia a 2 a a Cupei Amator pe role ! s-a desfasurat la batranul patinoar Mihai Flamaropol din Bucuresti.

Ne-am bucurat de prezenta a peste 30 de sportivi amatori, sportivi de toate varstele, sportivi care au venit incantati sa joace sportul lor preferat chiar daca este pe gheata sau pe uscat. Cu un devotament nemarginit cei mai mici dintre ei au dat tot ce au putut, au dat goluri, au dat pase de gol, au sutat la poarta si chiar au batut suturi de penalitate.

Pentru toata munca lor, toti copii au primit medalii, cupa si invitatia de a se alatura la urmatoarea competitie.

Asociatia noastra a reusit sa aduca pentru aceasta competitie pe www.19litri.ro o sociatate comerciala care a asigurat hidratarea sportivilor, le multumim din suflet.

Deasemenea www.hocheiperole.ro , platforma online a comunitatii de jucatorilor de hochei pe role a asigurat promovarea evenimentului organizat de AMHGB.

Multumim Federatiei Romane de Hochei pe Gheata care ne-a pus la dispozitie sala unde am reusit sa desfasuram acest eveniment.

Cu bune si cu rele competitia s-a desfasurat fara incidente, fara accidentari si intr-un cadru organizat si asistat de www.arbitrihochei.ro

“Editia a 2 a a Cupei Amator pe role 2013”

From Amator pe role II 2013, posted by Amhgb on 12/26/2013 (17 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Comments are closed.

Scroll To Top
shared on wplocker.com