Hochei pe…gheata la mal.

Orasul de pe malul Dunarii, Galati,  va fi din nou gazda hocheiului pe gheata urmand sa desfasoare 2 turnee din cadrul Campionatului National. Unul pentru juniorii U14 cu oponente din Bucuresti, Steaua si Triumf si cele 2 echipe locale Gladiators A si Gladiators B in perioada 28 februarie – 2 martie. Pregatita de Cristi Munteanu, Gladiators A, fiind deja calificata in superliga U14, nu poate decat sa incurce in lupta  celorlalte pentru ocuparea unui loc care asigura participarea mai departe. Turneul  micilori hocheisti va debuta vineri incepand cu ora 8 si se va incheia  duminica dimineata prin confruntarea celor 2 “armate de gladiatori” din localitate.

Concomitent se desfasoara ultimul turneu al seniorilor din LNH care va decide ocupanta locului 2 in clasament si mai departe in  Superliga Nationala de Hochei. Trei dintre echipe sunt cunoscute: Corona Brasov Wolves, HSC Miercurea Ciuc, acestea asigurandu-si calificarea prin participarea in Liga Mol, iar Steaua Rangers Bucuresti clasata pe locul I in LNH.

Cum ne-au obisnuit gazdele turneului, Dunarea Galati si Patinoarul din Bulevardul George Cosbuc,  intrarea suporterilor este libera la toate cele 6 meciuri in speranta ca vor fi cat mai multi in tribuna, sustinand sportiv echipele  participante mai ales ca primavara isi face simtita aparitia, iar gheata de la mal se topeste incet, dar sigur catre un viitor incert pentru hocheiul romanesc.

Comments are closed.

Scroll To Top
shared on wplocker.com