AMHGB directioneaza fonduri stranse prin 2% catre doi tineri hocheisti

Asociatia Municipala de Hochei pe Gheata Bucuresti sustine, din fondurile stranse in anii trecuti prin formularele de 2%, copiii talentati din Bucuresti.

Recent, AMHGB a luat cunostinta de situatia tanarului Andrei Filip, un jucator de hochei talentat de numai 14 ani, convocat de Cristi Munteanu, antrenorul echipei de hochei pe gheata Gladiators Galati, in vederea unei deplasari in Austria cu scopul de a participa la mai multe meciuri de hochei pe gheata. Din pacate parintii jucatorului nu mai pot suporta cheltuielile legate de aceasta deplasare intrucat in acest sezon si-au cheltuit toate resursele pentru a sustine cheltuielile imense pe care echipele din Bucuresti le-au avut ca urmare a inchiderii patinoarului din Bucuresti si desfasurarii tuturor meciurilor din cadrul Campionatelor Regionale organizate de AMHGB in alte localitati.

Ca urmare, AMHGB a luat hotararea de a contribui financiar la cheltuielile necesare acestei deplasari, facand o propunere in acest sens Consiliului Director. Acesta a constatat faptul ca doi jucatori se afla in aceeasi situatie, si anume Andi Filip si Cretu Vlad, si a luat hotararea de a-i sustine financiar pe amandoi cu suma de 1500 lei, 750 lei pentru fiecare sportiv, bani ce vor fi alocati din fondurile stranse in anii anteriori ca urmare a redirectionarii celor 2% din impozitul pe venit.

Cosmin Toparceanu – Presedinte AMHGB
“Sustinem si vom sustine activitatea de performanta din Hocheiul pe Gheata. Inca din 2008 cand au fost facuti primii pasi pentru infiintarea AMHGB am organizat competitii pentru echipele de copii si la fiecare competitie am dat premii. Toate cheltuielile au fost suportate in proportie de preste 70% din banii stransi din formularele de 2%, restul de bani au fost adusi prin amabilitatea unor sponsori care au dorit sustinerea acestor copii.

Anul acesta reincepem campania de strangere a formularelor 230 de redirectionare a sumei de 2% din impozitul pe venit catre un ONG si vreau sa profit de ocazie pentru a reaminti tuturor ca redirectionarea este gratuita, adica nu duce la nici o cheltuiala suplimentara pentru persoana care completeaza formularul respectiv si care astfel directioneaza 2% din impozitul pe venit care altfel s-ar fi dus catre bugetul statului catre o asociatie care va folosi banii respectivi in activitati concrete si cu impact la nivelul comunitatii.
Vreau sa cred ca oamenii care ne-au sustinut prin completarea formularelor in favoarea AMHGB vor continua sa faca acest lucru in fiecare an si speram ca gestul nostru sa demonstreze inca o data, daca mai era nevoie, ca acesti bani sunt folositi transparent, in mod intelept, in scopul pentru care au fost donati si anume pentru sustinerea hocheiului romanesc si a copiilor si tinerelor talente.
Pentru cei care inca nu ne cunosc si vor sa afle mai multe despre noi si activitatile noastre, sau pentru cei care doresc sa afle cum am folosit resursele primite pana acum, site-ul AMHGB este o sursa de informatii cuprinzatoare, incluzand poze, filme, articole si dari de seama despre toate evenimentele si activitatile organizate.”

Daca doriti sa ne sustineti si pe viitor, gasiti toate informatiile necesare la linkul de mai jos:
http://www.hocheibucuresti.ro/?page_id=5502

Comments are closed.

Scroll To Top
shared on wplocker.com