HOCKEY DE SARBATOARE

In Ziua Sfintilor  Apostoli Petru si Pavel,   cateva zeci de iubitori ai hockeyului s-au adunat dis-de-dimineata sa isi incruciseze crosele pe asfaltul din preajma Arenei Nationale.

Sub privirile incantate ale bucurestenilor care isi faceau exercitiile sau ale acelora care isi scoteau copiii la plimbare inainte de amiaza, mai micii sau mai marii hocheisti bucuresteni au aratat un chef de joc deosebit, cu atat mai mult cu cat au existat si premii frumoase puse la bataie de ISOSTAR , 19LITRI.RO , AMHGB si platforma hocheiperole.ro .

Multumim sponsorilor, si cu alte ocazii asteptam si brandurile de lactate , cereale si sucuri care doresc sa fie promovate de copii frumosi si sanatosi care practica acest minunat sport. Ziua a fost plina de sport, plina de voie buna, iar dintre amatorii de plimbare, aflati in trecere prin parcul national, au existat cate unii care au indraznit sa se alature hockeystilor si sa guste din placerea unei zile de duminica in care lumea a castigat ceva si din care toata lumea a iesit cu amintiri frumoase.

Fotografie-0018Fotografie-0026 Fotografie-0005

 

Pentru mai multe poze: http://www.hocheibucuresti.ro/?p=9488

Comments are closed.

Scroll To Top
shared on wplocker.com