Donatii online

Prin intermediul site-ului PayPal, puteti face donatii catre AMHGB cu sume incepand de la 1 euro.

Toate fondurile astfel stranse vor fi publicate in aceasta sectiune si banii se vor aloca catre competitiile organizate de catre AMHGB pentru premiile copiilor. Asa cum v-am obisnuit, pentru toate cupele organizate de noi, toti copiii pleaca cu premii acasa.

Fii parte si tu la bucuria copiilor de a castiga, de a se intrece, de a invata sa joace hochei si cel mai important sa invete sa-si respecte adversarul chiar si atunci cand pierde sa aibe puterea de a pleca cu capul sus dupa o infrangere, aceasta aducandu-i ambitie si motivare pentru urmatoarea competitie!

La fiecare competitie organizata participa cel putin 60 de copii care au 2 parinti, parinti care au cel putin 2-3 prieteni… daca fiecare ar contribui cu 5 euro, la o competitie s-ar aduna cel putin 1200 euro. Cu 1200 euro putem sustine cel putin 2 competitii in care vom oferi premii pentru copii, platim costuri de inchiriere baza sportiva si ambulanta. 5 euro nu sunt o avere, dar trebuie sa gasim oamenii care sa faca aceste gesturi.

Comments are closed.

Scroll To Top
shared on wplocker.com